LIVRARE GRATUITA pentru comenzi peste 333 lei

‘No device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers and then click OK’

‘No device drivers were found. Make sure that the installation media contains the correct drivers and then click OK’

Deseori, când se instalează Windowsul, pot apărea probleme din cauza lipsei anumitor drivere. Aceasta NU este o problema a sistemului de operare ci a dispozitivului (laptopului, PC-ului) care nu are preinstalate driverele necesare funcționării corespunătoare a componentelor. După stabilirea unei conexiuni la internet și instalarea Windowsului, toate driverele se vor actualiza automat prin intermediul Windows Updates însă ca acest lucru să se întâmple, trebuie mai întâi să reușiți instalarea Windowsului.

Astfel, în momentul în care trebuie să selectezi partiția pe care vei instala Windowsul, poți întâmpina această situație neplăcută și anume să nu apară SSD-ul deci implicit nici partițiile pentru a putea instala Windows.

În mod oficial, ar trebui instalate driverele necesare, mai exact IRST (Intel Rapid Storage Technology) sau trebuie dat disable controllerului VMD, din BIOS însă ce faci când nu ai un al 2lea computer/laptop pentru a putea descărca driverul IRST, asa cum spun toți producătorii? Sau, ce faci dacă ai un alt PC însă nu găsești driverul necesar pe siteul producătorului?

Soluția testată care a funcționat în foarte multe cazuri este aceea de a schimba portul USB la care e conectat stickul bootabil de pe care încerci instalarea.

DA, ai înțeles corect. Scoți stickul USB din portul în care e conectat, îl pui într-un alt port USB și încerci din nou instalarea.

Dacă a funcționat, ne poți mulțumi lăsând un review pe Google.

CLIENT 1

 

CLIENT 2

 

 

CLIENT 3

 

Dacă ați testat toate variantele prezentate pe site și tot nu funcționează, recomandarea noastră e de a apela la specialiști, la un service IT pentru a vă ajuta cu această instalare.

  1. varianta prezentată în acest articol
  2. varianta cu driverul IRST pentru SSD
  3. varianta cu disable controller VMD

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *