LIVRARE GRATUITA pentru comenzi peste 333 lei

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

INFORMATII JURIDICE

Nume Firmă: S.C. DDOLI TECHONOLOGY S.R.L.

CUI: 49200559

Reg. Com.: J12/5127/2023

Adresa: Sub Cetate 7, Florești, Cluj, 407280

BANCA: Banca Transilvania

IBAN: RO30BTRLRONCRT0CP5045801

 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

S.C. DDOLI TECHNOLOGY S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Atunci cand folosim cuvantul “site” ne referim automat la site-ul nostru, “www.softieftin.ro”.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

S.C. DDOLI TECHNOLOGY S.R.L garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.softieftin.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.softieftin.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea S.C. DDOLI TECHNOLOGY S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. DDOLI TECHNOLOGY S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

TERMENI ȘI CONDIȚII

INTRODUCERE

Acest website este administrat și întreținut de DDOLI TECHONOLOGY SRL și găzduit de serverele companiei Claus Web SRL

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului softieftin.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea softieftin.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul softieftin.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

LEGĂTURI

DDOLI TECHONOLOGY SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR

DDOLI TECHONOLOGY SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. Site-ul softieftin.ro și materialele aferente sunt folosite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile” fără garanții de nici un fel.

DDOLI TECHONOLOGY SRL nu oferă nici o garanție, nici în mod expres și nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare funcționarea acestui site, informația, conținutul, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea DDOLI TECHONOLOGY SRL nu garantează că acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise în numele softieftin.ro sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare.

MĂRCI

DDOLI TECHONOLOGY SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului softieftin.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia. Marca DDOLI nu poate fi folosita fara acceptul nostru, ea fiind inregistrata la OSIM.

ACCESUL LA SITE

Societatea DDOLI TECHONOLOGY SRL garantează utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manierăîn scopuri comerciale sau contrare intereselor societății DDOLI TECHONOLOGY SRL, fără acordul scris al acesteia. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul la site clienților cu istoric negativ în relația cu societatea noastră, clienți care au comenzi false plasate pe siteul nostru, comenzi livrate de catre noi și neridicate.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

Cei care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări, pot să trimită e-cards, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viață privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare.

DDOLI TECHONOLOGY SRL are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. DDOLI TECHONOLOGY SRL nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății DDOLI TECHONOLOGY SRL și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, companiei DDOLI TECHONOLOGY SRL și afiliaților/asociaților săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. DDOLI TECHONOLOGY SRL nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului softieftin.ro.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Societatea DDOLI TECHONOLOGY SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

PARTENERI

DDOLI TECHONOLOGY SRL are contracte de revanzare (re-seller) cu reprezentanți importanți ai produselor prezente în magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România. DDOLI TECHONOLOGY SRL are drepturi depline asupra marcii DDOLI inregistrata la OSIM.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcătuit în strânsă colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, DDOLI TECHONOLOGY SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziția noastră de către furnizorii fiecărei mărci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

 DDOLI TECHONOLOGY SRLînțelege importanța informațiilor prezentate în această pagină și face eforturi permanente pentru a le păstra actualizate. Singura situație în care informațiile prezentate pot fi diferite față de cele ale produsului este aceea în care producătorul aduce modificări specificațiilor acestuia, fară a ne informa în prealabil.

DDOLI TECHONOLOGY SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, DDOLI TECHONOLOGY SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. Clientul va fi notificat în intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi (8 zile lucrătoare) dacă din cauza indisponibilității stocului unui produs timpul de livrare se prelungește sau comanda nu poate fi onorată. Clientului i se va debloca suma blocată pe card pentru respectiva comanda. Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusă la cunoștință companiei DDOLI TECHONOLOGY SRL în termen legal pentru soluționarea problemei sesizate de client. Toate produsele (când este cazul) sunt însoțite de prospect emis de producător. În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă defecțiuni pe parcursul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de compania DDOLI TECHONOLOGY SRL, dar nu și alte despăgubiri. DDOLI TECHONOLOGY SRL condamnă încercările de fraudă și acordă tot sprijinul necesar recuperării eventualelor pierderi.

Fiind de acord cu acest document, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Valoarea maximă a obligațiilor companiei DDOLI TECHONOLOGY SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de DDOLI TECHONOLOGY SRL de la acest client.

Reclamațiile pot fi transmise la adresa de email contact@softieftin.ro iar durata de răspuns în funcție de situația prezentată este de +/- 32 h lucrătoare. Vă recomandăm să citiți și informațiile din pagina de contact.

CONDIȚII DE ACHIZIȚIONARE A PRODUSELOR AFIȘATE PE SITE

 • Clientul să fie înregistrat în contul creat pe site-ul softieftin.ro;
 • Produsele selectate să fie disponibile în stoc;
 • Cantitatea adăugată în coș să nu depășească maximul acceptat pentru achiziția produsului respectiv.
 • Dacă în cazul licențelor electronice achiziționate, se cumpără mai multe licențe de același tip, clientul poate primi licențe de activare multiplă, o aceeași licență care să activeze numărul de dispozitive achitate de către client.
 • Clientul trebuie să aleagă metoda de livrare disponibilă pentru produsele dorite. În descrierea produsului, există secțiunea de Opțiuni Livrare unde sunt prezentate opțiunile prin care pot fi achiziționate produsele:Livrare standard prin curier sau la easybox.
 • Datele introduse la adresa de livrare și adresa de facturare să fie corecte și complete;
 • Plata comenzii să fie efectuată online folosind un card acceptat de catre procesatorul de plati care detine PlatiOnline.ro. Comanda a cărei plată este finalizată cu succes are statusul Plata a fost autorizata și acesta este vizibil la secțiunea Comenzi din contul clientului. În cazul în care comanda are statusul Comanda a fost inregistrata in sistem înseamnă că plata nu a fost finalizată și poate fi reluată doar în primele 24 de ore de la plasare, din istoricul comenzii, de la secțiunea Informatii facturare. Comenzile nefinalizate în primele 24 de ore de la înregistrare expiră și nu mai pot fi achitate.
 • Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile clienților care au istoric negativ în relație cu firma noastră dar și comenzile pe care le considerăm a fi false. Putem anula comenzile fără o notificare în prealabil. În acest caz, sumele achitate, vor fi restituite.

Metodele de livrare disponibile în formularul de comandă, termenele de procesare și livrare, dar și taxele de transport aferente acestora, sunt detaliate în pagina Metode plata

Pentru a oferi accesul la o piata corecta si specifica comertului cu amanuntul, DDOLI TECHONOLOGY SRL poate restrictiona numarul de produse comandate/cumparate de un singur client.
Astfel de limitari pot aparea in situatii precum, dar nelimitat la: clientul/cumparatorul comanda un numar semnificativ de produse identice si/sau plaseaza o comanda care poate fi evaluata ca fiind neserioasa (ex. cantitatea excede nevoii unui consumator mediu etc.) si/sau plaseaza mai multe comenzi pentru produse identice. Plasarea comenzilor avand comune oricare din aceste situatii conduce la anularea acestora fara nicio alta obligativitate din partea vanzatorului DDOLI TECHONOLOGY SRL in afara de cea a restituirii sumei.

NOTIFICĂRI COMENZI ONLINE

DDOLI TECHONOLOGY SRL poate trimite notificări clienților pentru comenzile înregistrate pe site-ul softieftin.ro folosind una sau mai multe metode: apel telefonic, EMAIL(inbox/spam) și prin SMS și de la “PlatiOnline”, cu acordul acestora.

Notificările prin SMS nu permit răspuns, acestea sunt de tipul noreply.

RETURNAREA ARTICOLELOR COMANDATE

În afara cazurilor invocate mai sus, clientul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate, să notifice în scris DDOLI TECHONOLOGY SRL asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

DDOLI TECHONOLOGY SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de cel mult 14 zile de la acceptarea returului.

Suma rambursata in urma returului pentru produsele fizice va fi valoarea produselor in sine in cazul in care acestea au fost returnate in ambalaj original, asa cum au fost primite, astfel incat sa poata fi puse la revanzare. Daca ambalajul original e rupt, zgariat sau cu elemente lipsa, se poate retine o suma din valoarea produsului pentru aducerea lui la conformitate. Taxele de transport nu vor fi returnate. Costul de livrare a returului va fi suportat de client, in functie de curierul ales si intelegerea pe care o are cu acesta. Produsele care contin licente nu pot fi returnate daca au fost desigilate.

Va rugăm să citiți informațiile detaliate la pagina Returnare și garanție.

RETUR PRODUSE LIVRATE ELECTRONIC

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, va garantam termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului, CU CONDITIA CA PRODUSUL SA NU FI FOST FOLOSIT / ACTIVAT in cazul produselor care contin o licenta de activare. In cazul celorlalte produse cu livrare in format fizic, produsul trebuie returnat in cutia in care a fost primit, fara urme de uzura, rupere, pentru a putea fi pus la revanzare. In caz contrar ne rezervam dreptul de a retine o parte din suma pentru aducerea la conformitate a produsului.

GREȘELI DE TIPĂRIRE

DDOLI TECHONOLOGY SRL și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile, imaginile produselor, etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

COLECTAREA ȘI UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CĂTRE DDOLI TECHONOLOGY SRL

Noi utilizăm informațiile strânse de pe site-ul softieftin.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționa întrebările dvs, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și a serviciilor oferite. La înregistrarea în cont v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de DDOLI TECHONOLOGY SRL și asupra informațiilor adiționale care sunt în interesul dvs precum și news-lettere cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către DDOLI TECHONOLOGY SRL este în conformitate cu reglementările legale în vigoare în legătură cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

DEZVĂLUIREA ȘI TRANSMITEREA INFORMAȚIILOR CU CARACTER PERSONAL

DDOLI TECHONOLOGY SRL nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dvs. cu caracter personal.

DDOLI TECHONOLOGY SRL poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

 • Cu acordul dumneavoastră;
 • Dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră;
 • În cazul în care informația este necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de DDOLI TECHONOLOGY SRL doar în măsura în care este necesară asistența lor;
 • Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:
  • este prevăzut într-o dispoziție legală;
  • protejează drepturile companiei DDOLI TECHONOLOGY SRL sau companiilor afiliate;
  • previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;
  • protejează siguranța individului sau siguranța publică;
  • aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații;
  • în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de DDOLI TECHONOLOGY SRL, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii.
 • În cazul în care DDOLI TECHONOLOGY SRL fuzionează sau este achiziționată total sau parțial de o altă companie baza de date e transferată noului operator. În cazul în care DDOLI TECHONOLOGY SRL devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-ul softieftin.ro.

GARANȚIA PRODUSELOR

Toate produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de condiții de garanție de conformitate conform OUG 140/2021.
Garanția de activare a produselor (licențelor) electronice livrate pe email:

 • Licențe asociabile contului Microsoft: 5 zile din momentul achiziției/primirii produsului. O dată asociată licența unui cont Microsoft, ea poate fi folosită ulterior, oricând, fără o restricție de timp.
 • Toate celelalte licențe (cu excepția antivirușilor) beneficiază de 20 de zile garanție de activare. După activare, licențele sunt permanente.
 • ANTIVIRUȘI. Licențele pentru antiviruși sunt în general pentru 1 an, lucru specificat în titlul și descrierea produsului.

Pentru toate produsele care beneficiază de garanție (produsele de folosință îndelungatăveți primi certificat de garanție la livrarea produsului. Certificatul de garanție, imprimat pe hârtieva însoți produsul în momentul livrării sau va fi generat pe orice alt suport durabil și poate fi trimis cumpărătorului pe adresa de email. Dacă din orice motiv de natură tehnică nu veți primi acest certificat, vă rugăm să vă adresați în scris pe contact@softieftin.ro.

Certificatul de garanţie, este atasat intotdeauna facturii care conține elementele de identificare a produsului, termenul de garanţie, durata medie de utilizare, modalitățile de asigurare a garanţiei – întreţinere, reparare, înlocuire și termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea și adresa vânzătorului şi ale unităţilor specializate de service care vor asigura reparația produsului. Dacă din orice motiv de natură tehnică nu veți primi acest certificat, vă rugăm să vă adresați în scris pe contact@softieftin.ro.

În cazul în care un produs pe care l-ați achiziționat de la noi prezintă defecțiuni în timpul garanției de conformitate vă rugam să ne informați despre această situație la adresa de email contact@softieftin.ro. În urma primirii informării dumneavoastră noi vă vom contacta pentru a stabili modul de remediere a situației reclamate.

TAXE SUPLIMENTARE

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de livrare și poate fi achitat online sau ramburs la curier.

Prețul produselor este calculat în coșul de cumpărături iar prețul livrării este calculat în procesul de comandă, în funcție de greutatea și volumul produselor adăugate dar și de metoda de plată aleasă de client.

Pentru orice altă taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la contact@softieftin.ro.

CONDIȚII LEGALE

Site-ul contact@softieftin.ro funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român dar si ale Uniunii Europene

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict apărut între DDOLI TECHONOLOGY SRL și clienți, se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.

DISPOZIȚII FINALE

Comenzile (ridicare/livrare) înregistrate pe site-ul softieftin.ro nu pot fi cumulate sau modificate (adăugare/eliminare produs, modificare metodă de livrare, date de facturare, etc.), iar clientul este informat de acest aspect pe parcursul formularului de comandă, atât în coșul de cumpărături cât și în pagina de revizuire a comenzii, înainte de a efectua plata.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Odată cu lansarea comenzii și achiziționarea produselor, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu cea a unui contract valabil încheiat.

INFORMATII DE CONTACT

Orice intrebari cu privire la termenii si conditiile de furnizare a serviciului ar trebui sa fie trimise la adresa contact@softieftin.ro