OFFICE 2021 si WINDOWS 11 - de la 35 lei - intre 5 si 9 IUNIE

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

INFORMATII JURIDICE

Nume Firmă: S.C. ONLINE SMART TECH S.R.L.

CUI: 46588511

Reg. Com.: J12/4751/2022

Adresa: Sub Cetate 7, Florești, Cluj, 407280

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

S.C. ONLINE SMART TECH S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Atunci cand folosim cuvantul “site” ne referim automat la site-ul nostru, “softieftin.ro”.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

S.C. ONLINE SMART TECH S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul softieftin.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului softieftin.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mailuri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea S.C. ONLINE SMART TECH S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. ONLINE SMART TECH S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul nlss.ro este detinut de catre S.C. ONLINE SMART TECH S.R.L.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe nlss.ro sunt produse comercializate de S.C. ONLINE SMART TECH S.R.L. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Politica de confidentialitate

Cumparatorul este de acord sa ii fie procesate datele personale, adica: numele, adresa, numarul de identificare, numarul de identificare fiscala, adresa de e-mail, numar de telefon etc. (denumite in continuare in mod colectiv “date cu caracter personal”), in vederea furnizarii produselor comandate.

Cumparatorul accepta raspunderea de a declara corect datele cu caracter personal si de a le mentine actuale. Cumparatorul accepta de asemenea raspunderea de a informa fara intarziere Vanzatorul in cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal declarate se modifica in cursul procesului de cumparare.

Datele cu caracter personal ale Cumparatorului nu vor fi transmise sub nicio forma nimanui, de catre Vanzator.

Cumparatorul confirma ca informatiile personale sunt corecte si ca toate datele cu caracter personal au fost furnizate voluntar Vanzatorului.

Cumparatorul este de acord sa primeasca informatii privind bunurile, serviciile la adresa sa de e-mail sau pe numarul de mobil.