LIVRARE GRATUITA pentru comenzi peste 333 lei

Politica retur

POLITICA DE RETUR

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client persoana fizica are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea coletului.

DDOLI TECHNOLOGY SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@softieftin.ro

Produsele pentru care nu se accepta returul sunt:

  • Licențe digitale livrate electronic
  • Licențe livrate în format fizic dar care au fost desigilate

Procedura de denuntare si retur:
PASUL 1
Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de email contact@softieftin.ro

PASUL 2
Un operator DDOLI TECHNOLOGY SRL va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, de catre firma de curierat cu care colaboram sau va lua legatura cu dvs. in cazul in care doriti sa faceti returul la easybox urmand a stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur.

PASUL 3
Clientul preda curierului coletul impreuna cu toate ambalajele si documentele primite initial.

PASUL 4
Suma achitata initial de client va fi rambursata, in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur la sediul DDOLI TECHNOLOGY SRL.

Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului.
Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.

Alte observatii:
Se accepta returul numai daca cererea de retur e inregistrata in termen de maxim 14 zile de la primirea coletului.

In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

Colet returnat fara anunt in prealabil
In cazul in care nu se respecta procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fara anunt in prealabil, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

In situatia in care un colet care a fost expediat de DDOLI TECHNOLOGY SRL nu este acceptat de catre destinatar fara un motiv invocat si fara anuntarea in prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune urmatoarele masuri:

  • la adresa clientului NU se vor mai trimite colete decat dupa ce plata comenzii s-a facut in avans

DDOLI TECHNOLOGY SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 2 zile calendaristice:contact@softieftin.ro

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.

RETUR pentru produsele digitale livrate electronic

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material), fac exceptie de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe e-mail, website sau orice canal de comunicare electronica).

Cheia de produs este unica. In momentul in care ati activat-o pe un PC acea cheie nu mai poate fi folosita de altcineva. Din acest motiv cheile de produs NU pot fi returnate.

Toate produsele digitale comercializate de noi au garantie astfel ca se accepta returul produselor care nu sunt functionale. Unele licente au garantie de activare de 5-7 zile, altele au garantie de activare de 30 de zile. Orice solicitare de inlocuire venita dupa expirarea perioadei de garantie nu va fi luata in considerare.

Unele produse pot fi nefunctionale din cauza unei greseli de transmitere a cheilor de produs. Exemplu: stergerea din greseala a unui caracter din cheia de produs facand ca aceasta sa fie incompleta sau trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat.

In cazul in care exista orice probleme tehnice, de activare sau de functionare a cheilor de produs, contactati-ne, noi vom verifica daca acea cheie a fost activata si daca aceste probleme nu se pot solutiona vom inlocui produsele sau vom rambursa integral suma achitata.

 

Alte prevederi

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

In cazul in care doriti sa returnati produsele achizitionate, va garantam termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului, CU CONDITIA CA PRODUSUL SA NU FI FOST FOLOSIT / ACTIVAT in cazul produselor care contin o licenta de activare. In cazul celorlalte produse cu livrare in format fizic, produsul trebuie returnat in cutia in care a fost primit, fara urme de uzura, rupere, pentru a putea fi pus la revanzare. In caz contrar ne rezervam dreptul de a retine o parte din suma pentru aducerea la conformitate a produsului.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de cel mult 14 zile de la acceptarea returului.

Suma rambursata in urma returului pentru produsele fizice va fi valoarea produselor in sine in cazul in care acestea au fost returnate in ambalaj original, asa cum au fost primite, astfel incat sa poata fi puse la revanzare. Daca ambalajul original e rupt, zgariat sau cu elemente lipsa, se poate retine o suma din valoarea produsului pentru aducerea lui la conformitate. Taxele de transport nu vor fi returnate. Costul de livrare a returului va fi suportat de client, in functie de curierul ales si intelegerea pe care o are cu acesta.

softieftin.ro este un retailer de licențe software digitale dar și fizice care activează sub normele CJUE.