Despre noi

În România anilor 1990-2020, tinerele generații au crescut o dată cu tehnologia.

Costul produselor informatice a reprezentat o pondere mare din venitul fiecăruia, astfel încât pirateria informatică a înflorit. 

În acești ultimi 30 de ani, din necesitate, majoritatea utilizatorilor români de produse software au fost victime ale acestor rele practici, preferând să găsească metode alternative de a își licenția softurile și de a le utiliza beneficiind de toate capabilitățile dezvoltate.

Au fost folosite metode riscante, nelegale, iar unii dintre ei au căzut pradă atacatorilor informatici acest lucru provocând disconfort utilizatorilor sau chiar pierderi de date de pe sistemele informatice infestate.


Astăzi, în 2021, venim în sprijinul tuturor celor care nu și-au permis de-a lungul timpului să achiziționeze legal astfel de licențe originale, pentru a le utiliza în scop personal sau comercial la un cost foarte mic.


Scopul nostru este de a oferi cel mai mic preț din piață și de a schimba mentalitatea fiecărui român în ceea ce privește accesibilitatea acestor produse.

Considerăm că pentru 'a avea o țară ca afară', fiecare individ trebuie să gândească asemeni celor care locuiesc în țările dezvoltate acolo unde procentul pirateriei produselor informatice este la jumătate din procentul românilor care utilizează software piratat.


Acestea fiind spuse, vă oferim:


- licențe originale

- cel mai mic preț din piață

- factură fiscală

- plată sigură cu cardul

- asistență pentru activarea licenței produselor

- livrare instant după confirmarea efectuării plății